Serveringansvarig på havsnära semesteranläggning

2019-03-14

Som serveringsansvarig ska du möta, välkomna, finnas till för våra gäster och du är restaurangens ansikte utåt. I tjänsten arbetar du på golvet och ger service till våra gäster vid beställningar, kassahantering, servering, bar samt ser till att restaurangen är välkomnande och ren. Du ska kunna leda övrig personal på golvet och vara spindeln i nätet. Att vara stresstålig, strukturerad och ansvarsfull ser vi som en självklarhet. Restaurang Strandkanten bjuder på fantastisk utsikt över havet och serverar härlig mat, pizza och dryck. Fullständiga rättigheter finns. Du blir en del av vår anläggning i Ugglarp och till vårt anställda team erbjuder vi en händelserik och inspirerande arbetsmiljö med hög noggrannhet och stort servicefokus.

Är du en engagerad och arbetsvillig person som fyllt 20 år och kan ge våra gäster utsökt service och skapa en skön stämning bland arbetskamraterna? Är det dig vi söker? Du har en blick för service och gäster, tar initiativ, är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar. Du älskar att möta gäster samt att uppfylla gästens förväntningar och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du kan hantera arbete i högt tempo och prioritera rätt saker. Tidigare erfarenheter inom servering är ett krav. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska. Vi vill se ett sprudlande härligt humör, en omtänksam kollega och ett intresse för mat. Eftersom kollektivtrafiken till oss är begränsad, bör du ha tillgång till bil / moped eller bo inom gång- / cykelavstånd.

Ugglarps Camping är en camping, stugby & konferensanläggning belägen mellan Falkenberg och Halmstad. Vi erbjuder service i form av reception, restaurang, butik samt massor med aktiviteter. Vi har öppet för konferens och boende året om, campingen är säsongsöppen. Restaurangen öppnar i slutet av april och håller öppet på helgerna fram till midsommar. Därefter är det öppet alla dagar fram till mitten på augusti. Ugglarps camping är en familjär anläggning direkt vid havet och omgärdat av en underbar natur, ett perfekt ställe för våra gäster att koppla av och njuta på.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Servitör/Servitris hos UGGLARPS CAMPING AKTIEBOLAG i Falkenberg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

UGGLARPS CAMPING AKTIEBOLAG
LAMMSTIGEN 3
31169 UGGLARP

Telefonnummer: 034643890

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Therese Henriksson0346-43889info@ugglarp.nu

Mer information