Utbildnings- och serveringsansvarig till vårt kontor i Göteborg

2019-02-08

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 30 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra. Carotte Group består idag av tre bolag, Carotte Catering, Carotte Staff och Carotte Event. Vår vision är att bli Sveriges ledande eventkoncern.

Om tjänsten

Carotte Staff växer och expanderar i raketfart vilket gör att vi nu söker två nya stjärnor till Göteborg som, tillsammans med oss, vill sköta rekrytering- och bemanning där nere. Att arbeta i ett entreprenöriellt bolag för rätt person har många fördelar som exempelvis frihet under ansvar och att man kommer få ta egna (ibland snabba) beslut. Vi kommer självklart också ha höga krav på personerna vi anställer.

Den första personen vi söker är en Utbildnings- och Serveringsansvarig som kommer ha en viktig nyckelroll hos oss. Man kommer ha ett varierat arbete, högt och lågt där det kommer krävas hög arbetsmoral och mycket vilja. Arbetstiderna kommer variera mellan dagtid, kvällstid och helg. Du kommer arbeta mestadels ute hos vår kund tillsammans med våra konsulter.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att:

· Stötta rekryteraren med att hitta fler konsulter.

· Hålla i interna utbildningar.

· Sköta introduktion och arbetsleda våra konsulter.

· Hantera kompetensutveckling för våra konsulter.

· Arbeta ute på fältet tillsammans med konsulterna.

· Ha tät dialog med våra kunder för att säkerställa den bästa leveransen.

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen och vill komma vidare i din karriär och som ledare.

Mer information

Vi söker dig som

· Har minst 2-3 års dokumenterad erfarenhet från restaurangbranschen

· Dokumenterat erfarenhet som chef/teamleader/ledare

· Är självgående och initiativtagande

· Är relationsskapande och har ett pedagogiskt förhållningssätt

· Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

· Goda erfarenheter av Officepaketet

Det är meriterande om du…

· Arbetat i en liknande roll

· Tidigare arbetat inom bemanning- och rekrytering

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. För att trivas i den här rollen tror vi att du har både en stark kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du trivs i en prestigelös och social roll med breda kontaktytor, och du är inte rädd för att ta kontakt med personer på eller utanför organisationen.

Motivera väl i din ansökan varför just du passar för rollen – både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

ÖVRIG INFORMATION

· Start: Någon gång i mars 2019

· Omfattning: Heltid

· Lön: Månadslön

· Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök. Det kan hända att vi tillsätter rollen innan utsatt slutdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på rekrytering@carottestaff.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Hovmästare hos Carotte Staff AB i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Carotte Staff AB
Kapellplatsen 2
41131 Göteborg

Till webb­ansökan 

Mer information