Extrajobb: Go & Härlig Servitris/Servitör

2019-04-12

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vi vill bjuda upp en ny bartender till dans?

Quality Hotel Winn behöver stärka upp teamet och söker en Servis för en sväng om på deltid. Du ska kunna skaka drinkar och vara på tårna samt våga bjuda upp till dans. Du ska vara med och servera en upplevelse som om det vore en bal på slottet till våra gäster, stora som små. För som vi säger på Quality Hotel: Nobody puts baby in a corner.

Dina styrkor:

- Du kan hålla takten i ett högt arbetstempo

- Du trampar ingen på tårna när det kommer till att ge service

- Du gör spontana piruetter när du får dela med dig av dina vin- och dryckeskunskaper

- Du är lika bra på pardans som att bjuda på en egen show

- Du har tidigare serverat och roddat, med glimten i ögat

- Du får arbetsdagen att gå som en vals

- Du har humor och gillar att ha roligt på jobbet

- Du har redan en sysselsättning, exempelvis plugg, som du vill kombinera med pass med oss

 

Om oss:

Quality Hotel Winn är ett charmigt och jordnära, familjevänligt hotell i Göteborg/Hisings Backa. Vi bjuder på en färgstark hotellupplevelse med kundlöftet ”It’s taken care of” och vi passar lika bra för affärsresenären och mötesdeltagaren som för storfamiljen och seniorparet. Vi vågar slå oss på bröstet och skryta med att vi har ett fantastiskt team som samarbetar tvärs över gränserna och ställer upp för varandra. Hotellet tillhör familjen Quality Hotel som är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör i sin tur Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel.

Mer information

Välkommen till vår stora familj!

 

Får vi lov? Ansök senast 24/1.

Tjänsten är en Extraanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är främst varannan helg samt enstaka veckokvällar efter behov.

Vi tillämpar självklart avtalsenlig lön (HRF).

För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta F&B Samuel:

Tel. 031 750 19 07 eller samuel.larsson@choice.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Servitör/Servitris hos Quality Hotel Winn Göteborg i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Quality Hotel Winn Göteborg
Gamla Tingstadsgatan 1
40276 Göteborg

Till webb­ansökan 

Mer information