Bartender/Servitör till Bistro Borgen

2019-03-14

Vi söker serverande bartenders för sommarjobb som kan leda till en fortsatt anställning. Detta arbete innebär både dag- och kvällsjobb.

Om du kan hantera stress men också hålla fokus under lugna vardagskvällar kommer du att passa utmärkt för denna tjänst.

Vill du har några frågor kring arbetet svarar vi gärna på dem via mail.

Vi söker serverande bartenders för sommarjobb som kan leda till en fortsatt anställning.

Ditt jobb består av arbete i matsal med försäljning, diskplock och liknande arbete.

Vi söker dig som är 20 år eller äldre, erfarenhet från liknande arbete är en merit, gilla att jobba med service och älska nöjda gäster.

Bistro Borgen är en folklig Bistropub precis innanför Österport i Visby innerstad. Vi serverar mat lagad från grunden bland annat burgare, quesadillas, suveräna pizzor, vegetariskt m.m. Här kan du spela biljard, shuffleboard m.m. På helgerna har vi musikbar och även Karaoke.

Mer information

Matmuren AB

är ett driftsbolag på Gotland som driver tre restauranger och en omfattande eventverksamhet, både i egna lokaler och över hela Gotland. Verksamheten pågår året runt med stor tyngd på sommarhalvåret. Bistro Borgen med luncher, pizza och street food, Frimis Krog med bröllopsfester och lammgrillning, Bistra Harens medeltidskrog med historieätarmenyer samt Mango bar & kök skapar kreativa och varierande utmaningar i det dagliga jobbet.

www.matmuren.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Servitör/Servitris hos MATMUREN AKTIEBOLAG i Gotland genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

MATMUREN AKTIEBOLAG
REPSLAGAREGRÄND 1
62157 VISBY

Telefonnummer: 0498-247955

Mer information