Heagårds Skafferi i Halmstad söker Café/Serveringspersonal

2019-03-14

Har du passion för service och mat då är du rätt person för detta jobb.

Heagårds Skafferi öppnar i ny regi till påskveckan vi söker nu personal till vår anrika och vackra restaurang.

I den vackraste natur på landet strax utanför Halmstad finner Ni en njutningens oas Heagårds Skafferi. Här har vi skapat en mötesplats där du kan äta gott, fika, kalasa, mysa, shoppa, njuta av konst eller bara vara. Den anrika stenladan som funnits i snart nitton år rymmer restaurang, cafe, galleri, delikatess- och klädbutik. Utanför dörrern har vi en stor park för konserter och grillkvällar allt från det lilla sällskapet i cafet till den stora banketten, bröllopet eller konserer.

Erfarenhet & stresstålig

Vi söker dig som är serviceinriktad med erfarenhet av att arbeta i cafe och restaurang.

Du behöver ha erfarenhet av att servera stora sällskap och vara självgående med allt vad det innebär med bl.a. kundbemötande, bordsservering, kassahantering etc. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i grupp och du har en förmåga att sporra dina medarbetare.

Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet! .

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Servitör/Servitris hos Heagårds Skafferi AB i Halmstad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Telefonnummer: -

E-post: sylvia@heagardsskafferi.se

Mer information