Cafébiträde på skidanläggning i Funäsfjällen

2019-02-09

Den familjära fjällanläggningen Kappruet har en restaurang mitt i skidbacken dit vi nu söker ytterligare medarbetare. Restaurangen har ca 45 sittplatser inomhus, plus ca 60 på solaltanen och är öppen alla dagar för lunch och fika. Till lunch serveras en fast a la carte-meny samt dagens rätt på buffé. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att ta betalt av gästerna och fylla på caféutbudet mm.

Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge dem den där lilla extra servicen. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yrket, det viktigaste är att du är serviceinriktad och villig att lära dig. Tycker du om att baka är det ett plus.

Då Kappruet har långt till kollektivtrafik är körkort och egen bil bra att ha.

Nu söker vi dig som vill jobba i en härlig fjällmiljö vintern 2019.

Kappruet är en familjär skidanläggning beläget i det innersta av Härjedalens fjällvärld. Hit kommer våra gäster för att njuta av vinter och fjällen.

Som säsongsanställd medarbetare hos oss har vi boende på anläggningen. Personalboendet är en egen liten lägenhet med dusch och pentry, samt ett gemensamt uppehållsrum med kök, tvättstuga och tvhörna beläget i ett hus precis intill.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Servitör/Servitris, kafé och konditori hos Kappruet Turism AB i Härjedalen genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Kappruet Turism AB
Messlingen 100
84095 Funäsdalen

Telefonnummer: 0684-26070

E-post: info@kappruet.se

Mer information