Nu söker vi serveringspersonal!

2019-03-14

Som serveringspersonal på Strandgatan Två kommer dina huvudsakliga uppgifter bestå av att servera mat och dryck till gäster. Dukning, diskning samt viss barverksamhet förekommer även. Som Servitör/Servitris ingår ni i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers krav. Din stora uppgift är att se till att gästen är nöjd!

Är du serviceinriktad, har en utstrålning som smittar av sig på både gäster och medarbetare, en attityd och ett tankesätt som passar på Linköpings

nöjescenter? Då är det dig vi söker!

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom servis men vi lägger även stor vikt vid personlighet. Det är ett plus om du har sommelier utbildning och ett intresse för vin. Du har en personlighet som utstrålar en positiv energi och är driven med en passion för service. Du ska vara stresstålig, strukturerad och ansvarsfull. Vi arbetar mycket i team så är du en lagspelare men som även kan arbeta självständigt är det dig vi söker!

Strandgatan Två är nöjespalatset intill Stångån i Linköping som på kort tid växt enormt. Vi söker någon som vill jobba extra och som tycker att det är kul och inspirerande att jobba med grafisk formgivning och inom restaurangbranchen. Skicka din ansökan till mattias@strandgatantva.se.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Servitör/Servitris hos Strandgatan Nöje AB i Linköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Strandgatan Nöje AB
Strandgatan 2 BV
58226 Linköping

Telefonnummer: 0134850000

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Mattias Ergülmattias@strandgatantva.se

Mer information