Två servis med stor vana och självklara skills för gästtillfredsställels...

2019-02-08

Vi söker två proffsiga service minded serviser till Sälen för kommande vintersäsong och det är snabba puckar som gäller!Du får chansen att uppleva vackra fjällen samtidigt som du befinner dig i en tempofylld omgivning. Tveka inte att söka om du letar efter ett vinteräventyr.

TJÄNST

På ena tjänsten söker vi en erfaren och duktig a la carteservis med minst tre års erfarenhet. Heltid, säsong december-april.

På andra tjänsten söker vi en självgående servis med stort ansvarstagande och 3-5 års erfarenhet. Heltid, säsong till april. Under bägge uppdragen jobbar man hela perioden utan avbrott.

ANLÄGGNING/ANSTÄLLNING/BOENDE

- Jobbet finns på en skidanläggning

- Du anställs direkt av anläggningen.

- Boende finns till subventionerad hyra. Oftast ett rum i delat boende.

PROFIL

- Du är erfaren, trygg och utstrålar glädje och nyfikenhet.

- Du har god social förmåga med en servicenärvaro, personligt driv och engagemang.

- Du jobbar fort (men inte slarvigt), effektivt, metodiskt och är duktig på att sälja och kommunicera.

- Du har ögon som snabbt ser vad som behöver göras - även när tempot är högt

- Du vill att gästen ska lämna bordet eller baren med ett leende på läpparna och en vilja att komma tillbaka.

- Du är en suverän lagspelare som fungerar med kollegorna i köket. Teamet är nyckeln för god leverans.

- Du är äkta och genuin i ovanstående beskrivning. Allt blir mycket roligare om det syns att man har kul när man jobbar, eller hur?

- Språk: prata och förstå svenska så att inga missförstånd uppstår. God engelska. Kan du fler språk är det en stor fördel.

Mer information

JOBBET

- Du jobbar dag och kväll, vardag och helg enligt schema.

ANSÖKAN

Sök omedelbart! Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar så snart vi kallar till intervju.

Att jobba säsong innebär oftast att under enkla förhållanden bo på annan ort i flera månader ihop med andra människor. Du kan få vänner för livet, upplevelser du sent glömmer och erfarenheter att ta med in i framtiden. Stämmer nedanstående profil in på dig och säsongsjobb är din grej så är du mer än välkommen att söka!

Att ingå i Sasongspersonal.se innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Servitör/Servitris hos Sasongspersonal.se i Ospecificerad arbetsort genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Sasongspersonal.se
Stortorget 3
11129 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Tina Wedholm070-670 20 30tina.wedholm@sasongspersonal.se

Till webb­ansökan 

Mer information