Gällvligt bra Servis med bartenderambitioner som gärna har några år på ...

2019-04-12

Här ska du jobba om du gillar att servera supergodmat till generösa priser och vara en viktig del av teamet. Här kommer du njuta av att träffa roliga, glada, hungriga, jordnäragäster som gillar vodka/Red Bull. Här bör du arbeta, som satsar långsiktigt på att bo och jobba i norra, sköna Sverige. Du är ung eller mogen. Bostad finns att hyra.

TJÄNST

Servis med barkunskap eller barkunskapsambitioner, d v s vill lära sig. Tillsvidareanställning. Direktanställd av anläggningen.

START/PLATS

Start omgående. Tillsvidareanställd av anläggningen.Norrbotten. Bostad finns att hyra.

ARBETSUPPGIFTER

- "Det gamla vanliga" - Servera med fantastisk service och glädje, snabbhet, hökblick, tålamod, flexibilitet... ja.. du som är erfaren vet precis.

- Maskiner och teknik...Du har gedigen erfarenhet av bongmaskiner och kortmaskiner, diskmaskiner och kaffemaskiner.

- Du lär dig menyn och dess innehåll, serverar, samtalar med gäster, ställer dig bakom baren, diskar, samarbetar med kök och kollegor, ökar omsättning genom säljkunskap, städar restaurangen och toaletter, njuter och har roligt.

- Sena kvällar, lunch... du är servis och gillar att jobba varierade arbetstider.

PROFIL

En glad, positiv, säljande ung eller mogen individ med några eller fleraårs erfarenhet. Du älskar att jobba med jordnära gäster som bär keps, beställer vodka/Red Bull, men också konferensgäster med kostym. I alla fall känner dugenuin restaurang- och servicekärlek. Du behöver kunna prata mycket god svenska för att snabbt och effektivt kommunicera med gästerna. Viktigt att du verkligen vill slå ner dina rötter här i norra Sverige och känner att du kommer trivas.

Mer information

RESTAURANGEN

Fantastisk och omtyckt restaurang i norra Sverige,känd för sina goda kötträtter. Restaurangenlockar både familjer, lokalbefolkning och konferensgäster. Du jobbar även i caféet och baren. Anläggningen har ett mumsigtbageri.

ANSÖKAN

Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i Sasongspersonal.se (http://sasongspersonal.se/)innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Servitör/Servitris hos Sasongspersonal.se i Ospecificerad arbetsort genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Sasongspersonal.se
Stortorget 3
11129 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Åsa Petterssonasa.pettersson@sasongspersonal.se

Till webb­ansökan 

Mer information