Hovmästare med kärlek och glädje till bröllop, dop och sköna à la carte-...

2019-04-12

Kunnig, erfaren, pålitlig och kärleksfull Hovmästare som vill bidra till lyckliga gäster och etthållbart team till Restaurang Långa Raden, Velamsund/Nacka.

TJÄNST

Bästa hovmästaren. 1 maj-30 september med möjlighet till tillsvidareanställning. Anställning direkt av restaurangen.

START

1 maj 2019.

ARBETSUPPGIFTER

- Leda verksamheten, öka omsättning och bidra till återkommande gästertillsammans med ägaren.

- Motivera, coacha, utbildapersonal genom att vara en positiv och pålitlig förebild

- Bidra med respekt, positivitet, omsättning och ett hållbart tänkande

- Servera och hugga i där det behövs

PROFIL

Du bör gilla att arbeta mycket och långa arbetspass, kunna kliva av om det är dåligt väder och ha en allmän flexibilitet. Arbetstider på schema, men mellan 08-23 olika dagar.I ditt tidigare arbete har du haft ansvar och gillar det.Ha ett leende och en positivitetsom smittar och kommer ifrån att du älskar ditt arbete. Engelska och svenska i tal och skrift.

ANLÄGGNING

Långa Raden är en underbar anläggningvid vattnet inne i Velamsundsviken, Saltsjö-Boo, Nacka.Byggnaden från 1700-talet är herrgårdsområdet Velamsunds äldsta och är beläget c:a 20 minuters bilresa från centrala Stockholm, alternativt c:a 40 minuters båtresa.

Vintertid har vi festvåning, minnesstunder, dop och konferens för80 personer och medvigselplatsen och den fantastiska utsikten blir det en hel del bröllop. Det tar ca 20 min med bil från centrala Stockholm.

Mer information

ANSÖKAN

Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i Sasongspersonal.se (http://sasongspersonal.se/)innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Hovmästare hos Sasongspersonal.se i Ospecificerad arbetsort genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Sasongspersonal.se
Stortorget 3
11129 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Åsa Petterssonasa.pettersson@sasongspersonal.se

Till webb­ansökan 

Mer information