Alla typer av tjänster sommar 2019

2019-04-12

Att jobba säsong innebär oftast att under enkla förhållanden bo på annan ort i flera månader ihop med andra människor. Är det din grej så är du mer än välkommen att söka!

Vi söker duktiga, punkliga, flexibla, modiga, hårt arbetande personer till sommarsäsongen med start april, maj och juni 2019. Uppdragen sträcker sig 1,5-4 månader framåt. Vi söker till både stora och små anläggningar. Vill du jobba i skärgård/kust, inland, eller i sommarfjällvärlden?

Att ingå i Sasongspersonal.se (http://sasongspersonal.se/)innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför gästernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under de månader du är iväg på ditt säsongsjobb

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Servitör/Servitris hos Sasongspersonal.se i Ospecificerad arbetsort genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Sasongspersonal.se
Stortorget 3
11129 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Åsa Petterssonasa.pettersson@sasongspersonal.se

Till webb­ansökan 

Mer information