Lunchrestaurang söker serveringspersonal omgående

2019-03-13

Det är ett litet ställe och vi söker därför någon som kan hjälpa till med det mesta. Arbetsuppgifter innefattar stå i kassa, servera mat, plocka in disk och hjälpa till med förberedningen i köket.

Tjänsten är på ungefär 4 timmar per dag, 4 dagar i veckan. Vi har endast öppet lunchtid på vardagar. Vi söker någon som kan börja omgående.

Det är viktigt för oss att du som söker är stresstålig. Maten lagas på färska råvaror vid beställning och vi är få som jobbar vilket gör det extra viktigt att du är självständig i ditt arbete, kan tänka snabbt och är effektiv. Det är också viktigt för oss att du är intresserad av mat och tycker det är kul att jobba med det.

Vi driver en liten pastarestaurang endast öppen under lunch. Vi jobbar på en liten yta tillsammans där vi lagar pasta efter beställning på färska råvaror. Vi älskar mat och pasta och vill gärna att du som söker också gör det.

VÄLKOMMEN :)

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Servitör/Servitris hos RAMTINA HANDELSBOLAG i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

RAMTINA HANDELSBOLAG
SANKT ERIKSGATAN 109
11331 STOCKHOLM

E-post: lincontropasta@gmail.com

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
zahra keshaverianlincontropasta@gmail.com

Mer information