Bartender/Servitris

2019-03-14

Dina arbetsuppgifter på Hirschenkeller innefattar samtliga bar och restaurang förekommande sysslor så som barservering, bordsservering, plocka upp varor, hålla rent och snyggt och såklart ge våra gäster grym service.

Vi söker dig med rätt inställning och glimten i ögat för att utöka vårt härliga team.

Vi på Hirschenkeller brinner för att överträffa våra gästers förväntningar, därför tror vi att du som söker jobb hos oss känner likadant. Vi är ett team som älskar vårt jobb och att ge våra gäster bra service och kvalitet till bra priser.

Vi söker dig som är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har också en uttalad förmåga att driva försäljning och sätter en ära i att se till att gästerna alltid trivs.

Som person är du glad, noggrann, ansvarsfull och har ett genuint serviceintresse.

Erfarenhet av restaurangarbete är ett plus men personlighet och inställning väger tyngst.

Vi erbjuder en arbetsplats i centrala Stockholm med utvecklingsmöjligheter.

Intervjuer sker löpande.

Hirschenkeller serverar god mat & dryck till bra priser. En välsmakande meny och ett brett utbud av dryck i en trevlig, avslappnad och välkomnande pub miljö. Hirschenkeller har funnits i Stockholm sedan 1976, konceptet har på senare tid stöpts om till gemytlig pub och öppnat upp på flera attraktiva adresser i Stockholm. Restaurangerna är välkomnande, trivsamma och naturliga mötesplatser för alla.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Servitör/Servitris hos Hirschenkeller Fridhemspl/ Sankt Eriksgatan Bar AB i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Hirschenkeller Fridhemspl/ Sankt Eriksgatan Bar AB
Box 13137
10303 Stockholm

Telefonnummer: 08-121 464 56

E-post: jobb@hirschenkeller.se

Mer information