Duktig serveringspersonal sökes till välkända East på Stureplan

2019-03-14

Serveringspersonal sökes till Stockholms mest kända asiatiska restaurang

Restaurang East, centralt belägen vid Stureplan, har sedan öppnandet i slutet av åttiotalet hållit sin position som Stockholms mest kända moderna asiatiska restaurang.

På East har man från första början hållit fast vid sitt ursprungliga koncept- att kombinera modern asiatisk mat med vår sushibar där vi serverar sushi med sydamerikanska smaker, även kallad nikkei. En kombination av det peruanska och japanska köket som även inkluderar het ceviche.

Har du erfarenhet av service och vill jobba i fartfylld miljö? Ansök här så kontaktar vi dig!

Vi söker dig som har en bred erfarenhet från restaurang branschen, har du jobbat med asiatisk mat är det en fördel.

Vi på East strävar efter att alltid hålla högsta nivå i hur vi bemöter gäster och våra kollegor. Nu söker vi servitris/servitör som vill jobba och utvecklas på en Stockholms kändaste restauranger och bli en del i vårt team. Sök jobbet via Cheffle.se nu idag

Arbetsuppgifter:

Mer information

Sedvanliga uppgifter för serveringspersonal

Om dig:

Vi ser helst att du har jobbat i service några år är service-minded har ett genuint intresse för mat och dryck. Ser stress som något som sporrar dig att bli bättre, trivs med att jobba på en stor restaurang med mycket gäster och kollegor.

Efter som vi på East till hör PDF Brasseri Group så finns chanser till karriär möjligheter och vidare utbildning både hos oss och inom koncernen.

Eftersom vi på East kan erbjuda många karriärmöjligheter både hos oss och inom koncernen så tror vi också att du brinner för att utvecklas.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Servitör/Servitris hos EAST i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information