Anrik, populär restaurang och bar söker servispersonal och bartenders

2019-03-14

Kvarnen har legat på samma plats sedan 1908 – mitt i hjärtat av Södermalm. Här står vällagad svensk husmanskost, öl och umgänge i fokus.

Fördelen med att arbeta på Kvarnen är att du tar del av det svenska arvet där vi tillsammans förädlar och utvecklar ett av det mest anrika restaurangerna i Stockholm där även du själv kan utvecklas i rätt riktning och växa i din position både i branschen och i företaget. Det är en stor restaurang med ett brett utbud av mat, dryck och nöje under samma tak. Det blir aldrig tråkigt. Här jobbar du tryggt och långsiktigt tillsammans med glada medarbetare, ett skönt gäng. Det är lättarbetat med allt på samma plan. Du har även möjlighet att påverka ditt schema.

Vi söker servispersonal och bartenders som trivs med att vara social och ta hand om våra gäster.

Vi erbjuder en trygg och stabil anställning. Vi tar hand om vår personal och utvecklar dom i rätt riktning med tex utbildningar etc.

Ansök i dag och bli en del av vårt team.

Hos oss är du en del av vårt duktiga och glada team där vi arbetar tillsammans. Vi har ett högt tempo och då hjälper det att jobba med bra lagkompisar.

Vi har som krav att du är 20 år fyllda och att du har några års erfarenhet både av branschen och i din yrkesroll.

Tycker du att det här passar in på dig vill vi jättegärna snacka mer. Skicka in din ansökan redan idag!

Vi är en stabil arbetsgivare som värnar om att vår personal ska må bra och kunna prestera på topp.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Servitör/Servitris hos Restaurang Kvarnen i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Mer information