Vi söker a la carte servis

2019-02-08

Om RestaurangAssistans

RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.

Om tjänsten

Är du riktigt duktig på det du gör?

Vill du ha nya och roliga utmaningar?

Vi söker efter erfaren, motiverad à la carte servis med minst 1 års yrkeserfarenhet efter fullgjord utbildning (eller motsvarande kunskap och erfarenhet) och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar.

Du talar svenska och engelska obehindrat och har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team. Din arbetsplats varierar och du tycker om nya utmaningar och kontakter.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Lön enligt kollektivavtal och erfarenhet.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Servitör/Servitris hos RestaurangAssistans AB i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

RestaurangAssistans AB
RestaurangAssistans AB
11353 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Amina Bettach

Till webb­ansökan 

Mer information