Servis med intresse för gedigna dryckesutbildningar till up-and-rising f...

2019-04-12

Här ska du jobba om du gillar att servera supergodmat till generösa priser och vara en viktig del av teamet. Här kommer du njuta av att träffa roliga, glada, hungriga gäster på väg till och från fest, event, konsert i Arenan. Här bör du arbeta som satsar långsiktigt och vill att vi satsar på dig med användbara utbildningar.

TJÄNST

2 Servis som älskar sina gäster och älskar att vara lite överallt - servis, bar, kök, städ, disk.

START/PLATS/LÖN

Vår ena nya, härliga medarbetarebehöver vi OMGÅENDE

Den andra nya, fantastiska medarbetaren är välkommen 1/5-19

Vår kvarterskrog i Globen-området. Du är direktanställd av restaurangen.

ARBETSUPPGIFTER

- Det viktigaste är att du har springet i benen, a million dollar smile på läpparna och hökblicken över lokalen.

- Maskiner och teknik...Du har gedigen erfarenhet av bongmaskiner och kortmaskiner, diskmaskiner och kaffemaskiner.

- Du lär dig menyn och dess innehåll, serverar, samtalar med gäster, ställer dig bakom baren, diskar, samarbetar med kök och kollegor, ökar omsättning genom säljkunskap, städar restaurangen och toaletter, njuter och har roligt.

- Sena kvällar kan du behöva laga mat från en begränsad meny - vi lär dig!

PROFIL

Två glada, positiva, säljande unga eller mogna individer som har några års erfarenhet. Som älskar att jobba med kunniga och driftiga ägare i en mindre konstellation där du kommer nära gäster, affär och företagsamhet med genuin restaurang- och servicekärlek. Du behöver kunna prata mycket god svenska för att snabbt och effektivt kommunicera med gästerna.

Mer information

RESTAURANGEN

En familjär up-and-rising-restaurang som serverar modern husman, svensk tapas, gärna vilt i ny tappning. Ca 50 platser inne och 100 på uteserveringarna. Ägarna jobbar i kök och servis med er ochvill satsa på dig som har ambitionen att långsiktigt arbeta i verksamheten. Vi ser fram emot omfattande dryckesutbildningar och att dela med oss av vår gedigna restaurangerfarenhet.

ANSÖKAN

Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i Sasongspersonal.se (http://sasongspersonal.se/)innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Servitör/Servitris hos Sasongspersonal.se i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Sasongspersonal.se
Stortorget 3
11129 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Åsa Petterssonasa.pettersson@sasongspersonal.se

Till webb­ansökan 

Mer information