Medarbetare till glassbaren på Ekerum Camping sommaren 2021

Publiceringsdatum: 2021-05-03

Ekerum Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.

Ekerum Camping är en riktig naturskön pärla mellan land och hav. En fyrstjärnig camping med ca 580 platser för tält, husvagn och husbil, 148 stugor och villavagnar, Pool, Närbutik, Restaurang och all tänkbar service.

Vi söker nu dig som vill jobba i Glassbaren på Ekerum Camping i sommar.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är glad, serviceinriktad och som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Du kommer att sälja glass och fika i våran glassbar.

Personliga egenskaper

Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. 

Kvalifikationskrav

Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav. Språkkrav: Engelska och svenska flytande, både i tal och skrift. Tyska och/eller Holländska är meriterande. 

Ansök via länken då mejl endast är för frågor kring tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdagen.

Om jobbet

Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
ArbetstidDeltid
Omfattning11 dagar - 3 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeServitör/Servitris, kafé och konditori

Ansökan

Grönklittsgruppen AB (Publ) söker två personer till denna tjänst som servitör/servitris, kafé och konditori med placerings i Borgholm. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris, kafé och konditori hos Grönklittsgruppen AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2021-05-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Restaurang & Barpersonal till Kitchen & Table sommaren 2021!

Nordic Choice Commercial Services AB söker sex personer till tjänsten som servitör/servitris i Gotland.

2021-03-02

Mer info

Servis till sommaren på Sturehof

Sturehof AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Stockholm.

2021-05-06

Mer info

Serveringspersonal till Mora Parken sommaren 2021

Grönklittsgruppen AB (Publ) söker sex personer till tjänsten som servitör/servitris i Mora.

2021-02-11

Mer info