Spicy hot söker resturangbiträde

Publiceringsdatum: 2023-11-18

Vill du arbeta inom hotell, restaurang, storhushåll-branschen? Letar du efter en chans att arbeta som servitör/servitris på SH på Västerleden AB? Nu är det möjligt. Detta är ett jobb på heltid där SH på Västerleden AB letar efter någon under tills vidare.

Om du redan bor i närheten av Eskilstuna, är det här din chans att söka ett spännande jobb SH på Västerleden AB söker för närvarande efter en person att anställa inom servitör/servitris-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Sista ansökningsdagen till jobbet som servitör/servitris hos SH på Västerleden AB är söndag den trettioförsta december 2023.


Jobbannons

Spicy Hot i Eskilstuna

Vi på Spicy Hot söker heltid och deltid

Konceptet

Vill du arbeta med ett asiatiskt snabbmatskoncept som är förpackat i en snygg förpackning? Då ska du söka till Spicy Hot i Eskilstuna!

Spicy hot är en asiatisk snabbmatskedja som startade i Västerås år 2001, i dagsläget så finns det 12 st restauranger i Norrköping, Västerås, Karlstad ,västervik, uppsala och Eskilstuna. På Spicy Hot så arbetar vi med färska råvaror som tillreds på beställning, en maträtt tar ca 2 minuter att laga och den serveras av oss direkt när den är klar. Själva beställningen och betalningen görs direkt i kassan och gästen väntar sedan på att få maten serverad. Vi har ca 30 st olika maträtter på menyn och inriktningen är Thailändska och Kinesiska smaker. Vi har ingen alkohol och all dryck ingår i priset, förutom på avhämtning.

Vad vi söker

Vi söker glädjespridande, serviceinriktade, noggranna medarbetare som tycker om att arbeta i team samt klarar av ett högt arbetstempo. Vi kommer att anställa medarbetare som innehar dessa karaktärer. Din erfarenhet inom yrket är inte lika viktig då vi kommer att träna dig på plats med våra handledare och arbetsböcker i matsal och kök.

Pratar du Vietnamesiska, Mandarin, Kantonesiska eller Thailändska så är det en extra merit.

Restaurangbiträde kassa/matsal/takeaway

Du kommer att arbeta i kassa och ta emot våra gäster, ta emot beställningar från gäster och servera maten i restaurangen. Du kommer även att arbeta under ett högt tempo med vår takeaway-station samt hjälpa till med diverse rutiner på restaurangen.

Anställningsstart

Vi kommer att introducera och utbilda dig i början, du som blir anställd kommer att bjudas in på en introduktionsutbildning.

Lön och omfattning

deltid med timlön, riktlinje på kollektivavtalets lönesättning inom restaurangbranschen. Provanställning upp till 6 månader.

Kontakt

Skicka din ansökan till vasterleden@spicyhot.se

Vi kommer att svara dig per mail som kvalificerar in enligt önskemålen i annonsen. Du kommer att bli inbjuden till en intervju- och introduktionsdag inom kort.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSH på Västerleden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5590713409
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

SH på Västerleden AB söker en person till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Eskilstuna. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos SH på Västerleden AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vi söker en erfaren servitör/servitris till Landvetter Airport Hotel!

AB Söder & Co Consulting söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Göteborg.

2023-12-07

Mer info

Stäket söker servitör/servitris för deltid (extrajobb)!

Lunatica AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Lund.

2023-11-27

Mer info

OLearys Umeå söker Aktivitetsansvarig

O'learys Trademark AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Umeå.

2023-08-17

Mer info