Servis River Restaurant Göteborg

Publiceringsdatum: 2021-05-03

River Restaurant on the Pier är en unik attraktion i Göteborgs restaurangvärld. Med hela centrala Göteborg & livet i hamnen i fonden bjuder vi på en upplevelse för alla sinnen. En upplevelse som är summan av ett fantastisk läge, ett internationell kök med tyngdpunkten på vad havet har att erbjuda samt på en & samma gång avslappnad och exklusiv miljö! Till oss skall alla känna sig välkomna!

På River Restaurant har vi a la carte kvällstid och brunch dagtid på söndagar, vi arrangerar under vanliga förutsättningar ett 60-tal större bröllopsmiddagar, många företagsevent, födelsedagsfester och julbord varje år. Dagtid tar vi emot slutna sällskap för lunch, möten, minnesstunder och konferens. Här finns 3 matsalar med lite olika stil. De erbjuder alla en fantastisk utsikt över hamnen & staden.

Sommartid har vi stor uteservering med utebar på vår pir både på fram och baksida.

Läs gärna mer om oss på www.riverrestaurant.se

Vi behöver nu förstärka vårt underbara team med ytterligare servispersonal.

Tjänsterna är till att börja med deltid 75% men i takt med att Sverige öppnar upp som vanligt igen och restriktionerna släpper kommer dessa tjänster ombildas till heltid.

På restaurang River satsar vi på att alltid ge gästerna en upplevelse över förväntan och ett stort intresse för mat och vin i kombination ser vi som självklart.

Då den ena dagen inte är den andra lik är det viktigt att du är en flexibel person som gillar utmaningar, högt tempo och har en stark teamkänsla.

Kunna arbeta dag, kväll & helger.

Du behöver ha minst 2 års erfarenhet inom à la carteservering.

Tycker du precis som vi att det är en spännande bransch med många personliga utvecklingsmöjligheter? Då hoppas vi att du söker denna tjänst

Sedvanliga serveringsuppgifter såsom att guida våra gäster genom måltiden, ta fram vinrekommendationer och leverera en upplevelse utöver det vanliga oavsett om det gäller a la carte restaurangen, ett stort event eller bröllop.

Att du är påläst på menyer och vinlistor ser du liksom vi som självklart.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeServitör/Servitris

Ansökan

River Cafe AB söker två personer till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos River Cafe AB skickar du in din ansökan senast 2021-06-02.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Kassa personal/servitör/servis

Mr Shou Bistro AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Göteborg.

2021-04-21

Mer info

À la carte Serviser sökes

Restaurang Assistans i Skandinavien AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Göteborg.

2021-04-20

Mer info

servis personal göteborg

Bcm Restaurang AB söker fyra personer till tjänsten som servitör/servitris i ospecificerad arbetsort.

2021-03-20

Mer info