Servitris/Servitör

Publiceringsdatum: 2023-11-18

Har du övervägt att arbeta inom hotell, restaurang, storhushåll-branschen? Meet a Group international AB är på jakt efter en skicklig servitör/servitris och du kan vara rätt person för jobbet. Meet a Group international AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Malmö är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Meet a Group international AB söker för närvarande efter en person att anställa inom servitör/servitris-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Låt Meet a Group international AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som servitör/servitris! Ansök seast torsdag den trettionde november 2023.


Jobbannons

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.

För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

N.A.O.C Café & Restaurang, står för "Not An Ordinary Café", är en del av N.A.O.C Group, som består av tre distinkta delar: Café/Restaurang, Konst & Fotostudio och Skönhetssalong. Beläget i den pulserande staden Malmö är vi stolta över att kunna erbjuda en unik blandning av mat, dryck och konst. På N.A.O.C är vårt kärnfokus på mellan konst, fotografi, skönhet och gastronomi. Vi strävar efter att skapa en miljö där varje gäst kan njuta av vårt konstgalleri samtidigt som vi kan njuta av utmärkt service och exceptionella kulinariska upplevelser.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnMeet a Group international AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591911747
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Meet a Group international AB söker en person till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Meet a Group international AB skickar du in din ansökan senast 2023-11-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Servitris/servitör

Café London HB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Stockholm.

2023-11-29

Mer info

Parma Kök och Bar söker servitris/servitör

Cheffle AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Stockholm.

2023-12-01

Mer info

Servitris/Servitör Striker Karlskoga

Sportsbar Charleswood AB söker tre personer till tjänsten som servitör/servitris i Karlskoga.

2023-12-04

Mer info