Service på Massimo

Publiceringsdatum: 2020-07-02

Om jobbet

På Massimo arbetar vi sedan 2014 med stort fokus och gemenskap i att göra våra kunder lite hälsosammare och gladare genom att erbjuda kvalitépizzor. Vill du vara med i vårt team?

Vi söker dig som vill arbeta extra under kvällar och helger, därefter finns det möjlighet att få ca 75%. Det är bra om du inte har några problem att hoppa in med kort varsel och vara flexibel att arbeta på våra andra enheter i Östergötland.

Har du erfarenhet av restaurang eller snabbmatskedja, eller är du bara sugen på ett serviceyrke i högt tempo med härlig teamkänsla? Vi vill att du är lika strukturerad, kvalitetsmedveten och hjälpsam som dina kommande kollegor. Och så en påminnelse om tempot - våra pizzor är populära så det blir stundtals lite/ delvis svettigt i köket.

OM ROLLEN

Tjänsten innebär både servering och försäljning/service. Alla våra ingredienser förädlas från grunden - vi hackar, skalar, kryddar, bakar och dekorerar våra pizzor i ett högt tempo! Ute i restaurangen tar du hand om våra gäster som uppskattar en snabb hantering och ett trevligt bemötande. I rollen ingår även städ, disk, upplockning och påfyllning av varor. Utbildning kommer ske de två första veckorna, därefter förväntas du vara självgående med stöd från oss.

Varför jobba på Massimo?

Vi är ett ungt, expansivt pizzaföretag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad. Här blir du en del av vår stora familj där vi har kul på jobbet och värderar gemenskap och sammanhållning högt. Hos oss är ingen dag den andra lik och trots ett stundtals högt tempo så finns det alltid tid för skratt!

Vår bransch erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad och snabb i fötterna. Särskiljande för just oss är din möjlighet att påverka i ett större sammanhang - framväxten av hälsosam snabbmat.

Vi tar emot ansökningar (CV med foto och personligt brev där du med några rader beskriver vem du är och varför du skulle passa för och trivas med att jobba hos/med oss) per mail (info@massimocuisine.se). Intervjuer kommer ske löpande. Därför kan rekryteringen vara klar innan sista ansökningsdatumet, så skynda dig och välkommen med din ansökan!

#jobbjustnu

www.massimopizza.se

Om jobbet

Typ av anställningBehovsanställning
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeServitör/Servitris

Ansökan

Elena & Julian AB söker tre personer till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Norrköping. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Elena & Julian AB skickar du in din ansökan senast 2020-08-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Stjärna på service? Spontanansökan

Restaurang Basta Falun AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Borlänge.

2020-06-18

Mer info

Sommarjobb på Snäckan, Klintehamn

Equmeniakyrkan Gotland söker en person till tjänsten som servitör/servitris, kafé och konditori i Gotland.

2020-03-26

Mer info

Erfarna servitörer/servitriser sökes till restaurang på västkusten

F:A Naji Mourad söker fyra personer till tjänsten som servitör/servitris i Orust.

2020-04-16

Mer info