Servispersonal

Publiceringsdatum: 2020-05-21

Ångbåtsbryggan Krog & Café är mycket populär Skärgårdskrog i Grisslehamn med Roslagens bästa läge.

Ångbåtsbryggan är Roslagens mötesplats för dig som uppskattar mat och dryck. Vårt läge, det gamla rökeriet vid ångbåtsbryggan i västra hamnen, bjuder på stämning och scenerier som lockar till långa sittningar för alla livsnjutare.

Har du någonsin undrat var Roslagens vackraste solnedgång finns, så kan du sluta leta nu. Du ser den från Ångbåtsbryggan. Mat- och dryckesmässigt har vi de högsta ambitionerna med Ångbåtsbryggan. Vi sätter en ära i att erbjuda något för alla smakriktningar.

Som person är du snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta.

Vi behöver förstärkning till vårt serveringsteam. Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat med servis och har erfarenhet av Á La Carte servering.

Om jobbet

Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
ArbetstidHeltid
Omfattning3 - 6 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeServitör/Servitris

Ansökan

Gazze & Co HB söker fyra personer till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Norrtälje. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Gazze & Co HB skickar du in din ansökan senast 2020-06-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Servispersonal

Storhogna Högfjällshotell och Spa AB söker två personer till tjänsten som servitör/servitris i Berg.

2020-03-18

Mer info

Duktig servispersonal sökes till sommarkrog på västkusten!

WORKNORDIC GROUP AB söker två personer till tjänsten som servitör/servitris i Falkenberg.

2020-03-11

Mer info

Servispersonal sökes till Troxhammar Golf och Krog

JAC Gastronomi AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Ekerö.

2020-02-26

Mer info