Serveringspersonal

Publiceringsdatum: 2022-08-05

Jazzköketgruppen söker nya talanger till vårt matsalsteam på Jazzköket.

Inför hösten söker vi nya kollegor både deltid och som extrahjälp vid behov. Som serveringspersonal på Jazzköket sätter du alltid våra gäster i fokus. Du jobbar tillsammans med övriga i teamet för att nå våra högt uppställda mål och gästernas höga förväntningar.

Serveringspersonalens huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Servering och presentation av mat till gäst.
  • Servering och presentation av dryck till gäst.
  • Preparering av husets cocktails.
  • Påfyllning av barer.
  • Löpande städ av arbetsytor.
  • Ett visst arbete i diskavdelningen förekommer.

Om dig

Vi brukar använda musikstilen jazz som metafor för hur vi vill att vår personal ska vara. Du bör identifiera dig med följande:

Jazz är en musikstil som utförs av mycket duktiga musiker vilka sätter stor stolthet i vad de håller på med. Samspelet med övriga i bandet är av yppersta vikt men individen får sina utvalda tillfällen att verkligen skina i olika solon. Samtidigt är det spretigt, tillbakalutat, lite rörigt och inte så värst fint i kanten.

Vi ser helst att du har minst ett års serveringsvana samt grundläggande koll på öl, vin och sprit. Utbildning i vårt mat- och dryckesprogram sker på plats.

Om Jazzköketgruppen

Vi är en liten restauranggrupp bestående av tre enheter; Jazzköket, Saluhallen & Lagerbaren.

På kvällsrestaurangen Jazzköket jobbar vi under större delen av året, sommaren undantagen, med en avsmakningsmeny. Arbetet i köket tar avstamp i mat lagad från grunden. Råvarorna kommer i möjligaste mån från vår gastronomiska region och Sverige. Dryckesprogrammet följer linjen i köket och vi jobbar uteslutande med naturliga viner, där minimalt med tillsatser används vid odlande och vinifiering av vindruvor.

Saluhallen är vår mötesplats dagtid. Här serverar vi lunch dagligen måndag-lördag och har kvällsservering under veckosluten där vi sticker ut som enda stället i stan med färska skaldjur. Från diskarna kan man köpa våra egna charkuterier, lokalt kött, lokala ostar och fisk från norska kusten.

Lagerbaren är vår cocktailbar, danspalats, chambre separee och nattsuddarställe - allt i ett! Här råder god stämning fredag-lördag till långt in på natten. Dryck och enklare mat från baren som följer ambitionsnivån på övriga enheter, men med en (ännu) mer avslappnad touch. DJs spelar de flesta öppna kvällar.

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster2
FöretagsnamnKöksbaren - The Social Style AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5568954506
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Köksbaren - The Social Style AB söker två personer till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Östersund. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Köksbaren - The Social Style AB skickar du in din ansökan senast 2022-08-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

SERVERINGSPERSONAL

Karstorp Konferenscenter AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Skövde.

2022-06-13

Mer info

Söker serveringspersonal

Kinarestaurangen Chi Shen AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Göteborg.

2022-08-04

Mer info

Roy's Mat & Bar söker serveringspersonal.

Kajpromenadens Fisk O Restaurang AB söker tre personer till tjänsten som servitör/servitris i Helsingborg.

2022-07-30

Mer info