Serveringspersonal till restaurang

Publiceringsdatum: 2023-11-19

Har du övervägt att arbeta inom hotell, restaurang, storhushåll-branschen? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Nooch AB genom att arbeta som servitör/servitris. För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Solna då det är tjänsteorten.

Nooch AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som servitör/servitris. De har just nu ett ledigt jobb som servitör/servitris som kan vara av intresse för dig. Bli en del av Nooch AB genom att ansöka till jobbet som servitör/servitris senast måndag den fjärde december 2023.


Jobbannons

Vi är en asiatisk restaurang vid namn Nooch som ligger vid Järva krog.

Vi söker nu en glad och positiv person som vill arbeta som serveringspersonal. Vi ser att du har ett genuint intresse och kunskap om service.

Du har ett driv och arbetar likaväl självständigt som med kollegor. Att vara ansvarsfull och noggrann är viktigt för dig och att arbeta ihop med andra är något du trivs du med. A och O för dig är att ge kunderna den bästa servicen!

I tjänsten ingår arbetsuppgifter i form av kassahantering, bordsbeställningar och bordsserveringar. Arbetstiderna är varierande under dagtid, kvällstid samt även helger.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på info@nooch.se

Om jobbet

Antal tjänster1
FöretagsnamnNooch AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5591744593
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Nooch AB söker en person till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Solna. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Nooch AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-04.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Serveringspersonal sökes till restaurang i Märsta centrum

Great plate catering AB söker två personer till tjänsten som servitör/servitris i Sigtuna.

2023-11-13

Mer info

Serveringspersonal till Lobbyrestaurangerna

Svenska Mässan Gothia Towers AB söker en person till tjänsten som servitör, kafé och konditori/servitris, kafé och konditori i Göteborg.

2023-11-15

Mer info

Serveringspersonal till våra restauranger

Astrid Lindgrens Vimmerby AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Vimmerby.

2023-11-27

Mer info