Servis till Julbord på Lux dag för dag.

Publiceringsdatum: 2021-10-13

På Lux dag för dag styr råvarorna dagens meny. Med en ljus, öppen lokal och ett tillgängligt prisläge är ambitionen att många ska kunna uppleva hantverket på Lux. Hos oss får gästerna uppleva svenska råvaror när de är som bäst. Det ska vara okomplicerat och glädjefyllt att besöka Lux dag för dag.

Om företaget: Lux-koncernen är ett familjeföretag som drivs av Lotta & Henrik Norström, Annette & Peter Johansson samt Daniel Frick. De prisbelönta och gastronomiska visionärerna står även bakom B.A.R.

Vår jul med ett noggrant utvalt julbord i traditionell anda. Alla i vår personal har bidragit till julbordet genom att plocka bär, frukt, svamp och örter. Henrik Norström, Daniel Frick och deras jaktlag har sett till att det finns egenjagat vilt till julbordet. Vi har plockat pors till vår julsnaps och vi har syltat sedan sensommaren för att komplettera julbordet fyllt av råvaror från småskaliga gårdar runtom i Mälardalen, vilt och bär från skogen-tillagade med kärlek. Vi söker dig med ett genuint intresse för mat och dryck. Att arbeta i team och att alltid göra sitt yttersta för gästen är en självklarhet för dig. Du har minst 3 års erfarenhet från a la carte servering och dryckeskunskap är meriterande. Du brinner för att ge gästen en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Du är kreativ, lyhörd och noggrann. Vill du bli en del av vårt matsalsteam på Lux dag för dag? Vi söker en glad, rask och erfaren servitör/servitris. På Lux arbetar vi med närproducerade råvaror och har ett mycket nära samarbete med våra fantastiska farmare. Som servis på Lux dag för dag är du ansvarig för arbetet i matsalen och att alltid leverera en högklassig service. Du är även ansvarig för att alltid vara påläst på menyn och att ge gästerna ett korrekt bemötande.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnRestaurang Lux Stockholm AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5566150859
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Restaurang Lux Stockholm AB söker två personer till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Restaurang Lux Stockholm AB skickar du in din ansökan senast 2021-10-29.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Runner/Nisse till Julbord på Lux dag för dag.

Restaurang Lux Stockholm AB söker tre personer till tjänsten som servitör/servitris i Nacka.

2021-10-13

Mer info

Servis för exklusiva julfester på skärgårdsbåt

Charm Charter i Stockholm AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Stockholm.

2021-09-05

Mer info

SERVIS TILL JULBORD

Restaurang Josefina AB söker fem personer till tjänsten som servitör/servitris i Stockholm.

2021-10-07

Mer info