1923 söker erfaren servis för sommaren

Publiceringsdatum: 2024-03-13

Har du övervägt att arbeta inom hotell, restaurang, storhushåll-branschen? Det är nu möjligt för dig att få jobb som servitör/servitris hos Mjälloms Tunnbröd AB. Mjälloms Tunnbröd AB söker någon som vill arbeta deltid under 11 dagar upp till 3 månader. Kanske är det du?

Denna position är tillgänglig i Kramfors. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Mjälloms Tunnbröd AB i rollen som servitör/servitris så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Mjälloms Tunnbröd AB letar efter erfaren servitör/servitris som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är fredag den tolfte april 2024.


Jobbannons

VÅR PASSION

Vi älskar mat, bygden och människor. Att bidra till ett godare Höga Kusten är vår drivkraft.

Vi serverar mat och dryck i vår restaurang, som också kan köpas i vår Deli och butik. Du kan till och med köpa med dig vårt alkoholfria utbud.

Vi låter gästerna smaka på utvalda delar av vårt sortiment för att de ska upptäcka nya favoriter. Om du delar vår passion för god mat, välkommen med din ansökan.

SOMMARJOBBET

Vi söker personal för sommarjobb under vår högsäsong, som sträcker sig från mitten av juni till och med augusti. Det är viktigt att du kan arbeta hela juli, eftersom det är vår peaksäsong.

Hos oss har vi generösa öppettider, med 80% öppet dagtid och få kvällsservicar som ändå stänger i rimlig tid. Detta gör det möjligt att kombinera familjeliv med din passion för restaurangbranschen.

Vi är ett team på 1923 och även om du kommer att ha huvudsakliga arbetsuppgifter inom deli, servis eller kök, förväntar vi oss att du är flexibel och kan hoppa in på andra områden vid behov. Genom att hjälpa varandra skapar vi en förståelse för varandra och utvecklar oss som kollegor.

SERVERING

Tänk att kunna erbjuda gästen att köpa med en del av det den upplevt i restaurangen hem!? Hos oss ligger ett stort fokus på att erbjuda våra gäster en glad och familjär service med riktigt bra alkoholfria drycker till maten. Självfallet har vi även härliga lokala öler och goda viner, men faktum är att hos oss är det större efterfrågan på alkoholfritt, och då är det det vi vill vara ruskigt bra på.

Vår restaurang är primärt öppen dagtid med några få undantag för kvällsservice när det är event i vårt närområde. Det innebär att du inte behöver jobba sena kvällar eller nätter och kan använda sommarens ljuva aftnar till återhämtning.

Vi söker dig med några års erfarenhet av att jobba i matsalen och som tycker om att dela med dig av de kunskaper du samlat på dig.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Planera bord och sällskap

* Rekommendera dryck till gästerna

* Säkerställa att menyer är utskrivna och up to date

* Hjälpa butiken & delin vid behov och möjlighet

* Rekommendera dina favoriter inom Höga Kusten

* Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av servering

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnMjälloms Tunnbröd AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5563157618
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Mjälloms Tunnbröd AB söker en person till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Kramfors. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Mjälloms Tunnbröd AB skickar du in din ansökan senast 2024-04-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vi söker servispersonal till sommaren!

Fjäderholmarnas Krog AB söker två personer till tjänsten som servitör/servitris i Åre.

2024-04-11

Mer info

Servispersonal med erfarenhet

Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening Up söker två personer till tjänsten som servitör/servitris i Sölvesborg.

2024-04-19

Mer info

Servispersonal till Pinchos Uppsala sökes under sommaren

Pincho Nation AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Uppsala.

2024-04-11

Mer info