Servis till Falkenberg Strandbad

Publiceringsdatum: 2024-05-14

Funderar du på att söka jobb inom hotell, restaurang, storhushåll? ESS Hotel Group AB är på jakt efter en skicklig servitör/servitris och du kan vara rätt person för jobbet. Detta är ett jobb på deltid där ESS Hotel Group AB letar efter någon under tills vidare.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Falkenberg. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos ESS Hotel Group AB i rollen som servitör/servitris så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Du har fortfarande tid att söka jobbet som servitör/servitris hos ESS Hotel Group AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är fredag den trettioförsta maj 2024.


Jobbannons

Servis till Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad, en oas där pool cluben bultar av känslor och förväntan, där drinkarna skakas och dekoreras med annonsblad och parasoll. Grillen i Sandys ryker och Kellys erbjuder dans på varje solbädd. Strandbaden är den perfekta platsen att titta ut över havet samtidigt som du rycks med av alla glada gäster.

Vi skapar upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över och vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.

Är du redo för att ta steget in i en roll där havet, lyxen och det personliga mötet står i centrum? Falkenberg Strandbad – en del av vårt unika utbud hos ESS Group, är nu på jakt efter en serviceminded stjärna till vårt team!

Vem är du?

Du är personen som med ett leende möter varje gäst och ser till att deras besök blir minnesvärt. Du har en naturlig förmåga att göra varje serveringsögonblick unikt och du brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Att arbeta i ett högt tempo ser du som en spännande utmaning och din passion för service gör att du alltid är redo att bidra till teamet.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:
  • Servering av mat och dryck med hög servicekvalitet
  • Skapa en välkomnande atmosfär för alla gäster
  • Säkerställa en ren och trivsam restaurangmiljö
  • Delta och bidra till teamets gemensamma mål
Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av att arbeta i en liknande roll
  • Är positiv, utåtriktad och har enkelhet att kommunicera med olika människor
  • Är en lagspelare som gärna bidrar till en god arbetsmiljö
  • Har god förmåga att hantera stressiga situationer med ett leende
Om oss på Falkenberg Strandbad

Genom vårt passionerade team och vår strävan efter att alltid erbjuda det lilla extra, har vi skapat en unik destination som våra gäster återvänder till gång på gång. Som en del av ESS Group har du som medarbetare tillgång till ett brett nätverk och fantastiska utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Anställningsform:

Tillträde och lön: Deltid 75%, Lön enligt avtal och tillträde senast 1 JuliSista ansökningsdag: 31 MajHos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnESS Hotel Group AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567108047
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

ESS Hotel Group AB söker en person till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Falkenberg. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos ESS Hotel Group AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Servitör/Servitris till Falkenberg

Rådhustorgets Restaurang AB söker två personer till tjänsten som servitör/servitris i Falkenberg.

2024-04-17

Mer info

Servis och kockar i Falkenbergsområdet se hit! 👩‍🍳

FRAM Bemanning AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Falkenberg.

2024-05-17

Mer info

Servispersonal till DG11

E&A-Gruppen AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Boden.

2024-05-13

Mer info