Jobba på spännande banketter och bokmässan 2024, ett av årets största ev...

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Letar du efter ett jobb inom hotell, restaurang, storhushåll? Letar du efter en chans att arbeta som servitör/servitris på Carotte Staff AB? Nu är det möjligt. Intresserade sökes för deltid-jobb hos Carotte Staff AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba 6 månader eller längre.

Att bo i närheten av Göteborg kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Om du letar efter en spännande karriär inom servitör/servitris-branschen, har Carotte Staff AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Du har fortfarande tid att söka jobbet som servitör/servitris hos Carotte Staff AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är tisdag den trettionde juli 2024.


Jobbannons

Om tjänsten

Vi söker driven och utåtriktad personal som vill arbeta pådiverse uppdrag inom event- och servicebranschen med speciellt fokus på företagsfester, banketter ochBokmässan 2024, ett av årets största event. Det är spännande evenemang för såväl en branschpublik som för allmänheten och vi levererar personal av högsta nivå.

I tjänsten som servispersonal möter du gäster och kommer bland annat arbeta med bankettservering, montercatering, plock och värdskap.Du kommer få chansen att vara del av ett stort team som brinner för gästservice, kvalité och bemötande.Arbetstiderna är förlagda på både dag- och kvällstid.

Om dig

Tjänsten passar dig som är en socialstjärna och brinner för service och vill ha ett roligt extrajobb!

Tidigareerfarenhet från service-, restaurang- eller eventbranschen är meriterade men det viktigaste är att du har rätt driv och inställning, vi utbildar all vår personal via Carotte Academy.Ett stort plus är om du har möjlighet att arbeta den 24 augusti samt under Bokmässan den 25-29 september.

Som konsult hos oss har du lätt för att anpassa dig till nya situationer. Du är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor. Du har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel och prestigelös, en förebild helt enkelt.Vi förutsätter naturligtvis att du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Våra värdeord är förebilder, kvalitet, personligt och nyskapande- precis så vill vi att våra kunder och deras gäster ska uppleva oss.

För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Om rekryteringsprocessen

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Motivera väl i din ansökan varför just du passar för rollen – både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

Vi kommer genomföra en gruppintervju den30 juli kl. 17:00-20:30. Där du får chansen att berätta för oss om vem du är och varför du är rätt person för oss. Kvällen kommer inledas med att vi presenterar de kommande uppdragen samt avslutas med att vigår igenombankettserveringsteknik.

Inbjudan till gruppintervjun skickas efter telefonintervju har genomförts.

Om Carotte

Carotte består idag av tre bolag, Food & Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades 1982 och har kontor i Stockholm och Göteborg. År 2019 köpte starka investerare, som arbetat inom koncernen i olika roller, upp Carotte. Ägarnas perspektiv är långsiktiga och tillväxt- och utvecklingsmålen är högt uppsatta. Vi har snabbt tagit marknadsandelar och har under 2022 tredubblat vår omsättning från 2021. Vår ambition är att växa till Sveriges främsta bolag inom Soft Facility Management och att fortsätta etablera kontor på nya regioner.

Carotte Staff matchar ihop självgående och ansvarstagande personal som brinner för att ge förstklassig service med våra kunders team, oavsett om det handlar om att bemanna eller rekrytera. Genom våra egna träffsäkra utbildningar utvecklar vi servicepersonal med det där lilla extra – engagemanget, glöden och känslan för detaljer som gör skillnad. Vi hyr ut, rekryterar och utbildar Stockholm & Göteborgs främsta servicepersonal.

Om Svenska Mässan Gothia Towers som är en av våra största kunder och en spännande arbetsplats

Gothia Towers är idag en av Nordens mest attraktiva mötesplatser med 41 000 m2 upplevelseyta, 1200 förstklassiga hotellrum och sviter samt 5 populära barer och restauranger.

Svenska Mässan och Gothia Towers bildar tillsammans en av Europas största helintegrerade mötesplatser med cityläge. Varje år väljer mer än 1,8 miljoner besökare från hela världen att mötas, äta och bo, utveckla affärer, produkter eller idéer hos dem. Här erbjuds allt från hotell, butiker, teater, spa och restauranger till mässhallar och olika typer av mötesarenor. Allt samlat under ett tak och med stadslivet precis utanför dörren.

Visionen är att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen och med kärnvärdena engagemang, samarbete och mod som vägvisare och inspirationskälla, strävar man ständigt efter att uträtta nya stordåd – varje dag och i varje möte med besökare, kunder och varandra.

ÖVRIG INFORMATION

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov, utöver din huvudsakliga sysselsättning

Placering: Göteborg

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar kontakta gärna ansvarig rekryterare.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnCarotte Staff AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5568580392
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Carotte Staff AB söker en person till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Carotte Staff AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Kom och jobba med oss på Linnéa Art Restaurant

Kosta Food & Beverage AB söker fyra personer till tjänsten som servitör/servitris i Lessebo.

2024-07-11

Mer info

Kom och bli en del av Sveriges trendigaste företag lön inom 24 tim

FRAM Bemanning AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Malmö.

2024-07-06

Mer info

Erfaren service- och barpersonal till nytt restaurangkoncept på Arlanda

R.C Bageri AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Sigtuna.

2024-06-26

Mer info