Servitris, Bartender, plock

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter anställning inom hotell, restaurang, storhushåll? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Stadshotellet i Lidköping AB genom att arbeta som servitör/servitris. Detta är ett jobb på deltid där Stadshotellet i Lidköping AB letar efter någon under 6 månader eller längre.

Lidköping är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Stadshotellet i Lidköping AB söker för närvarande efter flera personer att anställa inom servitör/servitris-branschen. Ta en titt på deras fyra lediga tjänster för att se om något av dem passar just dig. Sista ansökningsdagen till jobbet som servitör/servitris hos Stadshotellet i Lidköping AB är onsdag den tionde juli 2024.


Jobbannons

Vill du bli en av oss? Just nu letar vi efter dig som vill bli en i vårt team. Här på Stadt är vi inte bara en arbetsplats, vi är en familj som älskar att ha kul, leverera bra service och skapa minnen som varar för evigt. Vi söker sociala och glada service-minded kollegor, som är redo att bli en av oss.

Forget the nine-to-five! Tänk dig att servera god mat och läckra cocktails till glada gäster eller trolla bort alla glas under nattklubben. Vi lovar att du inte bara kommer ha kul, utan också få chansen att utveckla dina skills och skaffa en massa nya vänner på köpet.

Så, är du redo? Släng iväg ditt CV, personligt brev med bild till: Sara@lidkopingstadshotell.se

Vi ses snart!

Om jobbet

Antal tjänster4
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnStadshotellet i Lidköping AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5567633663
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Stadshotellet i Lidköping AB söker fyra personer till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Lidköping. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Stadshotellet i Lidköping AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Servitris,Servitör och kassabiträde

Birolmix Pizza AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Ljungby.

2024-06-18

Mer info

Söks 1 kontorsarbetare,2servitör/servitris,2 förare

Indian Garden Matlåda AB söker fem personer till tjänsten som servitör/servitris i ospecificerad arbetsort.

2024-03-25

Mer info

Teamleader Café Berwald 2024

Elwing & Co. i Stockholm AB söker en person till tjänsten som servitör, kafé och konditori/servitris, kafé och konditori i Stockholm.

2024-06-05

Mer info