Servispersonal Medevi Brunn

Publiceringsdatum: 2024-05-14

Letar du efter ett jobb inom hotell, restaurang, storhushåll? Meet a Group international AB är på jakt efter en skicklig servitör/servitris och du kan vara rätt person för jobbet. Meet a Group international AB behöver någon som vill arbeta deltid. Om du är tillgänglig för 11 dagar upp till 3 månader, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Motala då det är tjänsteorten. Meet a Group international AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som servitör/servitris. De har just nu ett ledigt jobb som servitör/servitris som kan vara av intresse för dig. Låt Meet a Group international AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som servitör/servitris! Ansök seast fredag den trettioförsta maj 2024.


Jobbannons

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.

För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Medevi Brunn söker servispersonal till Wärdshuset och Schweizeriet

Med obruten verksamhetshistoria sedan 1678 erbjuder Medevi Brunn upplevelser i en autentisk brunnsmiljö bestående av drygt 70 historiska byggnader förlagda i en naturskön omgivning mellan Motala och Askersund i norra delen av Östergötland. 

Medevi Brunn grundades 25 juli 1678 och är därmed Nordens äldsta hälsobrunn som fortfarande är i bruk. Fram till i början av 1980-talet drevs Medevi Brunn som kurort med läkare, sjuksköterskor, baderskor och med traditioner som brunnsdrickning, gudstjänster, brunnsorkester i parken och i täten för den berömda Grötlunken. 

Idag ägs Medevi Brunn av fastighetsbolaget Medevi Brunn AB. Huvudägare är Stiftelsen Medevi Brunns framtid som grundades 1996 av professor Carl Axel Gemzell. Stiftelsen skapades för att bistå till att kulturarvet Medevi Brunn med de 70-talet byggnaderna och de unika brunnstraditionerna ska leva vidare.

Medevi Brunn driver hotellverksamhet under brunnssäsongen och har flera stora sällskap i form av bröllop, jubileum och konferenser. I Wärdshuset serveras a la carte meny på kvällarna och frukost till våra hotellgäster. I Schweizeriet erbjuder vi dagligen enklare rätter och fika till besökare som oftast kommer för att lyssna på Medevi Brunnsorkester som har spelat enligt samma schema sedan 1870 talet. 

Vi strävar efter att erbjuda våra hotellgäster och dagsbesökare ett vänligt bemötande och prestigelös service med stor flexibilitet. Vi vill att våra gäster ska känna sig som hemma. 

Din yttersta roll är att se till att våra gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker oss. Detta innebär att ständigt har full fokus på gästerna, välkomna och uppmärksamma deras behov. Vara inlyssnande och hjälpsam och informativ om vad som händer på Medevi Brunn. 

Hos oss blir din roll varierad och du kommer att få möjlighet att jobba som värd för  frukosten, i a la carte serveringen i Wärdhuset, på kaféet i Schweizeriet och på våra större evenemang som bröllop, jubileum och konferenser.

Vi söker dig som dig som är noggrann med tider och jobbar enligt de ramar satta av ledningen och köksmästaren. Du gillar att jobba i ett högt tempo med en liten grupp där vi alla hjälper varandra. Du har en känsla för kvalitet, är stresstålig och självgående och duktig på att samarbeta. Du ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränser. Du är glad, positiv och serviceinriktad.

 

Vid behov finns det möjlighet till övernattning på Medevi Brunn, Motala kommun.

 

Omfattning: 30 - 75%, dagar, kvällar och helger

Varaktighet: Säsong - Juni - September 2024

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Ansökningar hanteras löpande.

 

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnMeet a Group international AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5591911747
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Meet a Group international AB söker en person till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Motala. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Meet a Group international AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Servispersonal Medevi Brunn

Medevi Brunn AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Motala.

2024-05-02

Mer info

Servispersonal Medevi Brunn

Meet a Group international AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Motala.

2024-05-24

Mer info

Servispersonal

Adrian R AB söker två personer till tjänsten som servitör/servitris i Piteå.

2024-04-30

Mer info