Serveringspersonal med fingertoppskänsla

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Funderar du på att söka jobb inom hotell, restaurang, storhushåll? Letar du efter en chans att arbeta som servitör/servitris på Meet a Group international AB? Nu är det möjligt. Intresserade sökes för deltid-jobb hos Meet a Group international AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

Om du redan bor i närheten av Norrköping, är det här din chans att söka ett spännande jobb Meet a Group international AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som servitör/servitris. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Här är chansen att bli en del av Meet a Group international AB och jobba som servitör/servitris! Ansök senast söndag den trettionde juni 2024.


Jobbannons

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.

För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Östgöta Kök är restaurangkoncernen i Norrköping och Linköping som under snart tjugo års tid har fokuserat på att laga Östgötsk mat när den är som bäst. Vår resa startade med en restaurang i Norrköping där vi idag driver Östgöta Kök Nya Torget, Burgers and Bangers, Härlig pasta, GIN samt ett skärgårdshotell i Arkösund. I Linköping driver vi Östgöta Kök Garnisonen, ÖK Smak & Tak samt Fresh Market. Vi brinner för att servera vällagad mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, både på plats på våra restauranger samt via catering och på events. Vår verksamhet genomsyras av ödmjukhet, smakupplevelse, engagemang och värme.

Vi på Burgers and Bangers söker nu förstärkning till vårt serveringsteam.

Vem söker vi?

Vi söker dig som älskar att träffa nya människor och har ett leende som smittar av sig. Du är snabb och noggrann och sätter alltid gästen i första rummet. Du är redo att jobba kvällar och helger och vi ser att du har några års erfarenhet av servering tidigare. Du har en hög ansvarskänsla och peppas av möjligheten att få ta eget ansvar och vara med och driva saker framåt.

Vad erbjuder vi?

 • Ett superhärligt team
 • Kollektivavtal
 • Personalrabatt på våra goda burgare
 • Möjlighet att utvecklas inom restaurangbranschen
 • Plats: Burgers and Bangers, Norrköping

  Hoppa på denna möjlighet och bli en del av Burgers and Bangers-familjen! 🍔🎶

   

  Om jobbet

  Antal tjänster1
  ArbetstidDeltid
  FöretagsnamnMeet a Group international AB
  LönFast månads- vecko- eller timlön
  OmfattningTills vidare
  Organisationsnummer5591911747
  Typ av anställningVanlig anställning
  YrkeServitör/Servitris
  YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

  Ansökan

  Meet a Group international AB söker en person till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Norrköping. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Meet a Group international AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-30.

  Källa: Arbetsförmedlingen

  Relaterade jobb

  Serveringspersonal med fingertoppskänsla

  Meet a Group international AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Norrköping.

  2024-06-15

  Mer info

  Serveringspersonal med fingertoppskänsla

  Östgöta Kök i Norrköping AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Norrköping.

  2024-05-31

  Mer info

  Serveringspersonal med Ledarförmåga!

  Restaurang Assistans i Skandinavien AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Malmö.

  2024-02-16

  Mer info