Servis fast anställning 75%

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Är du på jakt efter en karriär inom hotell, restaurang, storhushåll? Ett spännande jobb som servitör/servitris hos The Chef By The Sea AB väntar på dig - varför inte söka idag? The Chef By The Sea AB söker efter en ny anställd på deltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Örnsköldsvik. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos The Chef By The Sea AB i rollen som servitör/servitris så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Sista ansökningsdagen till jobbet som servitör/servitris hos The Chef By The Sea AB är onsdag den tionde juli 2024.


Jobbannons

På The Chef har vi öppet för lunch och middag 6 dagar i veckan. Cateringar, event och bröllop är en stor del av vårt arbete, det gör att ditt arbete blir varierande och utmanande. Hos oss jobbar vi dagtid, kvällstid och varannan helg.

Tillsammans skapar vi en bra upplevelse för våra gäster i en härlig avslappnande miljö. God kommunikation och förmåga att jobba själv och tillsammans med andra är en förutsättning när du jobbar här.

I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda för dagens/kvällens service, sälja en härlig upplevelse för våra gäster på plats, beställa varor, administrativa uppgifter och vara den som har god överblick över allt som rör restaurangen.

The Chef öppnade 2020 och har under de tre åren vi haft öppet lagt grunden för verksamheten. Nu jobbar vi återkommande mot många företag med cateringar och event. Restaurangen är välbesökt året runt både kvällstid och dagtid. Sommarmånaderna är högsäsong med extra många gäster, både från Övik men även utifrån. Restaurangen har 45 sittplatser och under sommaren en uteservering med 30 sittplatser och en del med soffor. Varor levereras till oss varje vardag och varorna beställs via weborder dagligen, god kontakt med säljare hos leverantör.

The Chef är ett välmående företag som ser framåt och med högt till tak och korta beslutsvägar vill vi att du tillsammans med oss ska ta nästa steg i vår utveckling! Välkommen med din ansökan.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnThe Chef By The Sea AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591611933
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

The Chef By The Sea AB söker en person till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Örnsköldsvik. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos The Chef By The Sea AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Servis & barpersonal till Rondo - hösten 2024 (tidsbegränsad anställning)

Liseberg AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Göteborg.

2024-06-11

Mer info

Servis/konferensvärd 🤵‍♀️

FRAM Bemanning AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Göteborg.

2024-04-15

Mer info

Servis och kockar i Askersund se hit! 👩‍🍳

FRAM Bemanning AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Askersund.

2024-05-17

Mer info