Serveringspersonal

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter anställning inom hotell, restaurang, storhushåll? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos SANDVIK AB genom att arbeta som servitör/servitris. Intresserade sökes för heltid-jobb hos SANDVIK AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

Om du redan bor i närheten av Sandviken, är det här din chans att söka ett spännande jobb SANDVIK AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som servitör/servitris. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. SANDVIK AB letar efter erfaren servitör/servitris som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är söndag den fjärde augusti 2024.


Jobbannons

Har du en genuin passion för service och gärna gör det lilla extra för att våra gäster ska trivas? Nu har du chansen att jobba i en unik miljö där du får möta spännande gäster från hela världen! Sandvik Visitor Services söker just nu en tillmötesgående, flexibel och strukturerad serveringspersonal till teamet på Restaurang Bruksmässen.

Välkommen med din ansökan!

Om oss och vad vi erbjuder

Sandvik Visitor services driver restaurang-, konferens- och hotellverksamhet till affärsområdena inom Sandvik-koncernen samt bolag som är avtalsanknutna. Våra verksamheter är Conference Center, Hotell Bruksgården, Restaurang Bruksmässen och Sandviks Herrgård. Hos oss erbjuds historiska bruksmiljöer, välsmakande mat av hög kvalité och ett välkomnande i professionell atmosfär. Vi har ett roligt och omväxlande jobb där den ena dagen inte är den andra lik, och vi vill ha kul på jobbet!

Om jobbet

I den här rollen ligger fokus på högklassig service och du arbetar främst med det dagliga arbetet i vår restaurang – Bruksmässen. Jobbet innebär planering och hantering av beställningar och bokningar, möblering och förberedelser i matsalen, samt att välkomna gäster och sköta servering, bar, disk och städ. Du representerar hela vår verksamhet samtidigt som du träffar kollegor från hela Sandvik och våra samarbetspartners.

Tjänsten är placerad i Sandviken och B-körkort är ett krav. Du ingår i ett team där visst självständigt arbete förekommer och arbetstiden är fördelad mellan dag- och kvällstid vanligtvis vardagar.

Om dig

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt flera års erfarenhet från servitör-/servitrisyrket inom hotell och restaurang där du fått med dig boknings- och datorkunskaper – samtidigt som vi välkomnar ansökningar med annan relevant servicebakgrund. Tjänsten kräver god vana av att jobba med servering och bar, samt god datorvana. Våra gäster kommer från hela världen, vilket betyder att du måste kunna prata flytande i svenska och ha goda kunskaper i engelska, medan vi ser kunskaper i andra språk som meriterande.

Exklusiv service och intresse för restaurangbranschen är grunden för vår verksamhet och det är viktigt att du delar dessa drivkrafter och drivs av att alltid få gästerna att känna sig välkomna. Du är strukturerad, uppskattar ordning och reda samt har förmågan att ligga steget före och ta ansvar för att underlätta för kollegor och övrig verksamhet. Fördelaktigt är också om du har ett öga för detaljer och nya idéer samtidigt som du kan konsten att prioritera och flexibelt hitta lösningar på problem med fokus på att leverera en bra helhetsupplevelse.

Vår kultur

På Sandvik är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder. Hos oss ska du alltid känna att du kan vara dig själv på jobbet. Vi vet att du då har störst möjligheter att nå din fulla potential och bidra till vår framgång. Var unik. Behåll din nyfikenhet. Det gillar vi!

Kontaktinformation

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Konradsson, rekryterande chef, 070-601 57 78, maria.konradsson@sandvik.com

Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber vänligen men bestämt ytterligare kontakter.

Facklig kontaktperson:

Charlotte Englund, HRF, 070-832 74 57, charlotte.englund@sandvik.com

Ansvarig rekryterare: Gustaf Sjögren

Ansökan

Vi har löpande urval i den här rekryteringen och ber dig skicka in din ansökan så snart som möjligt och senast 4 augusti, 2024. Klicka på ansök och bifoga där CV och personligt brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Jobb-id: R0067792.

På Sandvik värdesätter vi en hälsosam balans mellan jobb och fritid. Det kan därför vara svårt att komma i kontakt med oss under sommaren och semestrar. Vi lovar att återkoppla till dig så snart vi har möjlighet!

Vi eftersträvar en öppen och rättvis rekrytering och använder olika verktyg för att möjliggöra en objektiv process. När du söker denna tjänst kommer du därför få en inbjudan via email till att genomföra ett personlighets- och logiktest. Återkoppling kommer direkt efter genomfört test och urvalsprocessen startar efter sista ansökningsdatum.

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services på hrservices.nordic@sandvik.com.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSANDVIK AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560003468
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

SANDVIK AB söker en person till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Sandviken. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos SANDVIK AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-04.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Serveringspersonal sommar

Vhas AB söker två personer till tjänsten som servitör/servitris i Rättvik.

2024-06-10

Mer info

Serveringspersonal och a la carte- flexibelt extrajobb

Responsa AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Stockholm.

2024-04-26

Mer info

Serveringspersonal sommar 2024

Getfoten Sjökrog AB söker fem personer till tjänsten som servitör/servitris i Stockholm.

2024-05-27

Mer info