Servis sökes

Publiceringsdatum: 2024-05-14

Har du övervägt att arbeta inom hotell, restaurang, storhushåll-branschen? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som servitör/servitris hos Meet a Group international AB. Meet a Group international AB söker för närvarande efter personal på deltid för en tjänst 11 dagar upp till 3 månader. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Denna tjänst finns tillgänglig i Simrishamn som är tjänsteorten. Företaget Meet a Group international AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som servitör/servitris har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Söker du efter en spännande karriär som servitör/servitris? Sök jobbet hos Meet a Group international AB senast fredag den tjugofjärde maj 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.

För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Serveringspersonal sökes för sommaren till Rikstolvan Krog i Järrestad strax utanför Simrishamn.

Rikstolvan Krog är en restaurang som ligger vägg i vägg med en konsthall som organiserar konstutställningar, konserter, litteratursamtal och workshops. Våra gäster i restaurangen vill njuta av god mat i lantlig miljö efter ett konstbesök eller inför ett evenemang.

Vi söker dig som kanske har jobbat inom servering tidigare, men det är inget krav, och som tycker om att möta glada gäster i en varm och härlig miljö. Du har ett intresse för mat och dryck, är noggrann och organiserad och tycker om att göra det lilla extra för gästerna.

Välkommen att ansöka och bli en del av vårt team!

Vi kan ordna med boende över sommaren.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnMeet a Group international AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5591911747
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Meet a Group international AB söker en person till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Simrishamn. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Meet a Group international AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Servis sökes

Rikstolvan Konst AB söker två personer till tjänsten som servitör/servitris i Simrishamn.

2024-04-23

Mer info

Servispersonal sökes till Irish Embassy Pub

The Irish Pub Down Town AB söker tre personer till tjänsten som servitör/servitris i Göteborg.

2024-04-18

Mer info

Servispersonal sökes

Gourmet Thai Restaurang AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Karlshamn.

2024-05-21

Mer info