Servis på CHiÔi

Publiceringsdatum: 2024-05-14

Funderar du på att söka jobb inom hotell, restaurang, storhushåll? Se ngroup AB är på jakt efter en skicklig servitör/servitris och du kan vara rätt person för jobbet. Se ngroup AB söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst 6 månader eller längre. Kolla in deras jobbannons för mer information.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Stockholm då det är tjänsteorten. Se ngroup AB har just nu ett ledigt jobb som servitör/servitris. Har du vad som krävs för att arbeta som servitör/servitris hos Se ngroup AB? Ansök innan lördag den trettioförsta augusti 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

CHiÔi är en modern vietnamesisk restaurang som ligger oss varmt om hjärtat. Relativt nyöppnad restaurang mitt i city, Mäster Samuelsgatan 39. Med äkta vietnamesisk mat med ett modernt / skandinaviskt upplägg, i en modern, cool miljö. Vi är ett glatt och drivet team som gillar mat och matens historia. Som servis ser vi att:

Du bör ha erfarenhet med bordservering. Vara social och gilla att prata och att geservice på hög nivå är inga konstigheter för dig. Gilla att jobba i högt tempo, vara flexibel och kunna jobba båda Lunch,kvällar och helger. Att du har ett intresse för mat och dryck är ett plus.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer att få delta i ett väldigt familjärt team. Vi är fortfarande en relativt ny restaurang där vi ständigt jobbar på att utveckla CHiÔi och där ser vi gärna att personalen är delaktig. Tjänsten är på ca 30h/v.

CHiÔitillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Är du vår nya stjärna? Skicka in din ansökan så berättar jag mer!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSe ngroup AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5569970113
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Se ngroup AB söker en person till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Se ngroup AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Världens bästa sommarjobb som glädjespridare och servis på Pinchos Karlstad

Pincho Nation AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Karlstad.

2024-01-29

Mer info

Servis personal med det lilla extra

Campos & Sons Consulting AB söker fyra personer till tjänsten som servitör/servitris i Stockholm.

2024-04-03

Mer info

Erfaren À la carte servis med körkort och bil

Restaurang Assistans i Skandinavien AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Stockholm.

2024-05-03

Mer info