Engagerad konferensvärd med fokus på mat och dryck - vikariat

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Letar du efter anställning inom hotell, restaurang, storhushåll? Positionen som servitör/servitris hos Carotte Staff AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Carotte Staff AB söker efter en ny anställd på heltid under 6 månader eller längre som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Att bo i närheten av Stockholm kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Om du är intresserad av en karriär inom servitör/servitris, ta en titt på den lediga tjänsten som Carotte Staff AB erbjuder för att se om det är en matchning. Bli en del av teamet hos Carotte Staff AB som servitör/servitris genom att ansöka senast torsdag den tjugosjätte december 2024.


Jobbannons

Är du en servicestjärnasom älskar att leverera kundbemötandei världsklass?Carotte Staff söker nu efter en positiv och engagerad konferensvärd med tidigare erfarenhet av servering. Din uppgift är att koordinera ochhantera all förtäring och service runt möten och sammankomster. Ditt ansvarinkluderar all serveringavmat och dryck under frukostar, luncher, fika, mingel ochAW.

Vi ser att du ärenpositiv person som drivs av att vara spindeln i nätet ocharbeta i en miljö med högt tempo. Du är en person somser vad som behöver görasochär enproblemlösare ändå ut i fingerspetsarna. För att trivas i rollen tar du digan nya utmaningar med glädje.

Arbetsuppgifterna inkluderar följande:

  • Servering av mat och dryck till medarbetare och besökare
  • Se till att dukning och servering hanteras i god tid till bokade möten
  • Kontinuerlig tillsyn av de externa konferensrummen
  • Kontrollera utrustning i konferensrumsamt fylla på kontorsmaterial
  • Möblering av konferensrum samt interna loungen för event/föreläsningar
  • Avdukning och hantering av disk efter möten
  • Vid behov täcka upp i receptionen, exempelvis vid lunchrast
  • Identifiera och planera förytterligare personalbehov inför evenemang

Att arbeta som konferensvärdinna ställer höga krav på flexibilitet och förmågan att kunna leverera utmärkt service i högt tempo.Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbete, det är även mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen. Som person är du ansvarstagande, ordningsam, positiv och har en vilja att skapa goda relationer med gäster och besökare.Du brinner för att ge utmärkt service och trivs med att arbeta med människor.

VI SÖKER DIG SOM HAR

· Erfarenhet av liknande arbete, gärna inom restaurang eller catering

· Stark stresstålighet och trivs medav att arbeta i högt tempo

· Du har ett öga för det visuella ochen förmåga att presentera mat och dryck på ett tilltalande sätt

·Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska

· Du tar egna initiativ och ansvar för ditt arbete, samtidigt som du gärna arbetar i ett team

· Ett strukturerat arbetssätt med stor flexibilitet,för att kunna hantera varierande arbetsuppgifter och situationer på ett effektivt sätt

Anställningsform: Heltidsanställning som ambulerande tjänsteman. Du är anställd hos oss på Carotte Staff och arbetar hos kund. Tjänsten är ett års vikariat med god chans till förlängning, mellan 2024-08-05 - 2025-08-04.

Arbetstiderna är förlagdakontorstider kl. 08.00-17.00helgfria vardagar. Tidigare morgnar och/eller senare eftermiddagarkan förekomma vid särskilda tillfällen.

Startdatum:5 augusti 2024 eller enligt överenskommelseOM CAROTTE

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.Välkommen med din ansökan

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att kontakta oss på eveliina.myllymaki@carotte.se. Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnCarotte Staff AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5568580392
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Carotte Staff AB söker en person till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Carotte Staff AB skickar du in din ansökan senast 2024-12-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Kom och jobba med oss på Linnéa Art Restaurant

Kosta Food & Beverage AB söker fyra personer till tjänsten som servitör/servitris i Lessebo.

2024-07-11

Mer info

Erfaren service- och barpersonal till nytt restaurangkoncept på Arlanda

R.C Bageri AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Sigtuna.

2024-06-26

Mer info

Erfaren À la carte servis med körkort och bil

Restaurang Assistans i Skandinavien AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Stockholm.

2024-07-11

Mer info