Serveringspersonal lunch

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Är du intresserad av att jobba inom hotell, restaurang, storhushåll? Ett spännande jobb som servitör/servitris hos Uppsala Mat och Fest AB väntar på dig - varför inte söka idag? Intresserade sökes för deltid-jobb hos Uppsala Mat och Fest AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba 6 månader eller längre.

För detta jobb är Uppsala den angivna tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom servitör/servitris-branschen, har Uppsala Mat och Fest AB just nu två lediga jobb som kan vara av intresse. Bli en del av Uppsala Mat och Fest AB genom att ansöka till jobbet som servitör/servitris senast lördag den tionde augusti 2024.


Jobbannons

På vår Festvåning & Restaurang Sven Dufva kommer du mestadels jobba dagtid med vår lunchverksamhet på vardagar. Det innebär direkt kontakt med kund, kassaarbete, plocka disk mm.

Det finns även möjlighet att jobba på fester och större event, merparten av dessa sker fre-lör kvällar. Du kommer att jobba i ett team med en positiv anda och med stor självständighet. Vi söker dig som har viss eller god erfarenhet av servisyrket. Du kan jobba självständigt eller i lag med ett glatt och utåtriktat sätt och har givetvis en positiv inställning till människor och service.

Har du ännu inte hunnit skapa dig någon arbetslivserfarenhet så kan det räcka med att du är rätt person för jobbet, dvs arbetsvillig och serviceinriktad. Då utbildar vi dig!

Vi tar emot ansökningar löpande och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske så snart vi hittar lämpliga kandidater. Skicka din ansökan innehållandes CV, referenser, personligt brev samt ett fotografi till info@svendufva.se

Körkort är en merit!

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnUppsala Mat och Fest AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5567731798
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Uppsala Mat och Fest AB söker två personer till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Uppsala. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Uppsala Mat och Fest AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Serveringspersonal sommar 2024

Getfoten Sjökrog AB söker fem personer till tjänsten som servitör/servitris i Stockholm.

2024-05-27

Mer info

Serveringspersonal sommar

Vhas AB söker två personer till tjänsten som servitör/servitris i Rättvik.

2024-06-10

Mer info

Serveringspersonal och a la carte- flexibelt extrajobb

Responsa AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Stockholm.

2024-04-26

Mer info