Erfaren servitör

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Vill du arbeta inom hotell, restaurang, storhushåll-branschen? Majo Hotellinvest AB söker just nu efter en servitör/servitris och du kan vara den de letar efter. Majo Hotellinvest AB söker för närvarande efter personal på deltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Denna tjänst finns tillgänglig i Västervik som är tjänsteorten. Majo Hotellinvest AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som servitör/servitris. De har just nu ett ledigt jobb som servitör/servitris som kan vara av intresse för dig. Här är chansen att bli en del av Majo Hotellinvest AB och jobba som servitör/servitris! Ansök senast onsdag den tjugofjärde juli 2024.


Jobbannons

Bästa Love åker till USA i höst och vi behöver fylla hans skor! Vi söker en erfaren servitör till en tjänst på 75% med start i augusti!

Västerviks Stadshotell ligger centralt i Västervik och bara 100 meter från havet och Västerviks strandpromenad. Med sina 102 rum är Västerviks Stadshotell det största hotellet i staden.

Du har med fördel erfarenhet från att arbeta inom restaurang och har du ett vin intresse eller arbetat som bartender är även det en stor fördel.

Vi värderar din personlighet högt. Både gäster och arbetskamrater uppskattar dig och du gör ditt yttersta för att alla ska trivas.

Som oftast befinner du dig i matsalen i vår restaurang Gustawas Kök & Bar, men nu och då gör du inhopp på events och i festvåningen. Det förekommer även att man får hoppa in på frukost och lunch.

Det är ett varierat jobb där du får vara en del av alla dem olika elementen av service som vi erbjuder. Det är viktigt att ta sig an helheten och att du känner ett ansvar för den. För rätt person finns möjlighet att ta sig vidare och få större ansvar med tiden.

Vi värnar om vår värdegrund där kvalitet, omtänksamhet, personligt & professionellt går hand i hand med allt vi gör.

Ansökan: Ansökningarna hanteras löpande och ska innehålla ett CV och ett personligt brev.

Skicka din ansökan till Petra Kallin restaurant@stadshotellet.nu

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och kollektivavtal.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnMajo Hotellinvest AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5562688399
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Majo Hotellinvest AB söker en person till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Västervik. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Majo Hotellinvest AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Servitör/Servitris med erfarenhet

Anh:S Grillrestaurang AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Eksjö.

2023-12-27

Mer info

Erfaren Servitör/Servitris

Mr Zwegro Bar AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Stockholm.

2024-05-24

Mer info

Sånga söker erfaren servitris/servitör!

Lantbrukarnas Ekonomi- AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Ekerö.

2024-05-21

Mer info